Малкото дело срещу Георги Семерджиев и бившия футболист на ЦСКА Иван

...
Малкото дело срещу Георги Семерджиев и бившия футболист на ЦСКА Иван
Коментари Харесай

Софийският градски съд ще гледа малкото дело срещу Георги Семерджиев

" Малкото " дело против Георги Семерджиев и бившия футболист на ЦСКА Иван Бандаловски потегля на втора инстанция. Това оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки Софийския градски съд.

Става въпрос за отколешни действия на двамата, доста преди Семерджиев да опустоши две девойки на кръстовището на хотел " Хемус ", карайки джипа си с полицейска лампа, дрогиран, с подправени шофьорска брошура и регистрационни табели.

Софийски градски съд ще се занимава с тъжба на Семерджиев, който бе наказан от районния съд в София за междинна телесна щета с особена свирепост. Делото е разпределено на арбитър Снежина Колева, само че към момента не планувано, показва Българска телеграфна агенция.

Според прокуратурата на 5 май 2012 година в жк „ Хаджи Димитър “ Семерджиев и Бандаловски са удряли и блъскали човек. Специално Семерджиев - който е неуспешен футболист, употребявал и мачете, до момента в който потърпевшият е бил на земята и в безпомощно положение. За това закононарушение той е наказан на първа инстанция на две години затвор, би трябвало да изплати и 12 000 лв. обезщетение на жертвата.

Бандаловски получи условно една година, с три години изпитателен период. И той е приет за отговорен за нанасяне на междинна телесна щета на същото лице.

Както е известно, Георги Семерджиев получи 20-годишна присъда от първата инстанция за ужасяващата злополука на 5 юли 2022 година Той бе приет за отговорен по всичките 5 обвинения - че е умъртвил по несъобразителност двете девойки край хотел " Хемус ", за шофиране дрогиран и ползване на подправена швейцарска брошура (двете действия са по-стари - от дата 10 юни), за шофиране с неистинен номера и държане на опиати при самата смъртоносна злополука.

Последното развиване е, че това дело се " превъртя "  и през САС, като подсъдимият по този начин и не уточни момичето, което съгласно него е карало колата във съдбовната нощ.

Последното съвещание пред апелацията бе на 6 март, а делото е оповестено за решение, т.е. - чака се.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР